Beste klanten, momenteel zijn we nog volop bezig met de invulling van onze webshop. Daarom kan u dus nog niets bestellen. Hou zeker onze facebookpagina in gaten voor verdere informatie. Alvast bedankt voor jullie begrip en tot binnenkort!

Over Schoenen Bossuyt

Schoenen Bossuyt is ontstaan vanuit Ortho Medica bvba.

Ortho Medica is specialist in orthopedisch maatwerk. Met heel veel liefde voor het vak helpen wij tal van mensen met o.a. steunzolen. Een weerkerende vraag bij ons cliënteel luidde: “Waar kunnen wij schoenen vinden waarin onze steunzolen passen?” Een vraag die dermate veel gesteld werd dat wij op een goede zondag eens naar Trade Mart trokken op zoek naar mooie confectieschoenen die tegelijk ook geschikt zijn voor steunzolen. Het heeft een tijdje geduurd, maar we zijn erin geslaagd om een mooie, verantwoorde collectie in huis te halen.

Schoenen Bossuyt werd aldus geboren en gezegend met de toepasselijke slogan: Op aarde gemaakt voor voeten in de 7de hemel.

Onze troef?

Wij selecteren topmerken die niet alleen leuk zijn om naar te kijken, maar ook nog eens comfortabel zitten. We positioneren ons hiermee op een nichemarkt. Bij Schoenen Bossuyt vind je alleen schoenen met uitneembaar anatomisch gevormd voetbed. Geen beperkte keuze dus zoals bij andere schoenwinkels.

Heb je niet echt orthopedische inlegzolen nodig in je schoenen? Geen probleem, je geniet van de voorgevormde reeds bestaande binnenzool. En voor je het weet, ben je verslaafd aan de extra steun en het comfort.

Laat ons jou adviseren…

Wij hebben de juiste achtergrond en opleiding om je verantwoord schoenadvies te geven. Onze medewerkers hebben enorm veel ervaring, geduld en enthousiasme. Luisteren en helpen komt op de eerste plaats en onze medewerkers assisteren je dan ook in je keuze. Verkopen komt voor ons pas op de tweede plaats.

Ook als u een moeilijkere voet hebt, kunnen wij je van dienst zijn. Zo hebben wij eveneens een mooi gamma schoenen en pantoffels voor de diabetische voet.

Indien dat gamma niet zou voldoen, dan kan je bij ons nog altijd terecht voor orthopedische maatwerkschoenen van het hoogste niveau. Rond uw voet wordt dan een gips genomen. Jij kiest het model van schoen, hakhoogte en de kleur. Enige tijd later kan je je maatwerkschoenen komen passen en ophalen. Vraag daarbij steeds of je in aanmerking komt voor terugbetaling door de mutualiteiten.

Terwijl jij wacht of rondkijkt, bieden wij jou een fijn gemalen tasje zwart goud of een kopje thee aan. En ja, er kan ook een koekje van af! Wij maken van uw winkelbezoek een onvergetelijke belevenis. Wij zijn namelijk Schoenen Bossuyt: Op aarde gemaakt voor voeten in de 7de hemel.

Neem hier contact met ons op.

Hebt u vragen voor Schoenen Bossuyt ?

Aarzel dan niet contact met hen op te nemen

Contacteer ons nu